Toçoğlu'ndan Destek Mesajı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Sarıbıyık'ı ziyaret ederek akademik çalışmalara destek vereceklerini belirttiler.

Başkan Zeki Toçoğlu; ''Üniversitemize destek sunmaya, ortak çalışmalara imza atmaya hazırız. İnşallah yeni üniversitemiz akademik alanda hayata geçireceği projeler ve üreteceği bilim çalışmaları ile şehrimize değer katacaktır. '' ifadelerini kullanırken Rektör Mehmet Sarıbıyık da üniversitenin yerel yönetimlerle birlikte çalışma anlayışını geliştirerek devam edeceklerini söyledi.

Rektör Sarıbıyık: ‘’ Sayın Başkanların ziyaretinden büyük memnuniyet duydum, üniversitemize ve ekibimize gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederim.’’ diye konuştu.